17.12.05

Computer classroom


Ok, ultim post d'avui. Us adjunto una foto de l'aula d'informatica, amb uns quants alumnes i jo mateix. Els ordinadors son uns Dell que estan bastant be, millors que els de qualsevol cyber de Bangalore o Hosur. Els de la foto son els nens de 5e curs, d'uns 10 anys. Son uns dels meus preferits.
Per cert vindre amb un bon carregament de fotos i videos, perque els hem compartit amb la Sara, i ara ja ocupen 5 cd's. Intentare gravar alguns video-cds amb lo millor, i aixi us ho puc ensenyar a la tele, sera mes comode.
Per cert el dimecres que ve tinc el vol cap a London i despres BCN, aixi que el 21 arribo a Girona. Passare el Nadal i suposo que cap d'any, i al gener tornare cap aqui a acabar l'estada.
Apa adeu!!
Records per tots!
Edu.

3 comentarios:

Sandra dijo...

Ola de nou! els nens es veuen que són molt macos, xo segur que hi ha algun trapella per aki.. jejej En a tu et veig molt wapuuuu!!! Records daki a casa! un petonas! cuidat!

Oriol dijo...

Síps, molt macos, i a més es deixa notar la influencia k ha sorgit del contacte am el seu nou professor, només fa falta mirar al nen amb cap de xampinyo i ulleres de la primera fila.... es la teva viva estampa!!

eÐu dijo...

Es una nena Oriol, a part de perdre l'olfacte estas perdent la vista xD.