17.2.06

The End
Tres mesos i una setmana després d'haver escrit el primer comentari al blog, això s'acaba. Aquest comentari serà l'últim que us escriuré. L'experiència ha valgut molt la pena, i no la canviaria per res. Probablement he après més coses de les que pogut ensenyar, no ho sé. Crec que necessitaré uns dies per assimilar realment tot el que he vist aquest mesos.
Per tancar el blog tres fotos resum:
- A la primera, la Baby Syamala amb els seus amics al seu poblet a Anantapur.
- A la segona, una foto de la veritable Índia, aquella que no sol sortir a les fotos però on viuen milions i milions de persones.
- I finalment, uns quants nens de Shanti Bhavan, als quals feia classes de repàs de matemàtiques.

Adéu, i merci per haver seguit el blog.

Edu.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

una experiència molt interessant, tiu!

en peplluis

Ronan Jimson dijo...

Hi e??u, This is a good article site.
i found many information here.
-----------------------------------------------
http://global-in-arm.com
Good luck, e??u

okidigital dijo...

es una experiencia molt bona tiu, yo soc de pakistan viua mataro y a mi tambe me agraderia fer un viatje a la india, si vols possem en contacta am mi rashad12@hotmail.com
aquest es meu correo, y perdona que encara meu català no esta a un bon nivell, salutacions companys i felicitats per el nblog.

www.oktomanota.com

As dijo...

Le blog c'est trè bien!

Carmen dijo...

Edu, por favor, vuelve a la India y continua el bloggg!!! ... aggg q pena descubrir el blog cuando ya había terminado... por cierto, una pregunta, tú q has estado allí: ¿Es muy importante allí saber inglés?... es q alguna amiga q tb ha ido me dice q no, pq estoy pensando en ir el próximo año, pero creo q lo dice para no preocuparme jeje... tú q no me conoces serás más sincero...

Saludos.

La sirena q canta... ;-)